?

Log in

No account? Create an account

Previous Entry | Next Entry

Oh, Not Again! FFN Glitching

For an hour now, clicking the 'reply' button on any FanFiction.Net forum post gets me an error message. We'll see how long it lasts this time.

Of course, it couldn't possibly have anything to do with people running illegal 'scrapers'. Of course not.

Comments

( 9 comments — Leave a comment )
aearwen2
Sep. 28th, 2010 04:07 am (UTC)
FWIW, it's been glitching for days; enough that I didn't do any updates to anything I had going there. And we both know that bots never disrupt the smooth running of websites.

Riiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiight...

And if you believe that, I have a bridge to sell you... or some land on the Continental Divide... or some swampland in Florida. Surely you'll bi... erm... be interested in one of them...

:^|
randy_o
Sep. 28th, 2010 04:50 pm (UTC)
Oh yes -- I've noticed that is has been glitching with increasing severity for a few weeks. The last few days have been the worst, and the consistent error messages last night had me braced for another three day lockout like two years ago.

Maybe now that they've 'updated' they can get around to answering their abuse email. And while I wait, I'll go look at that attractive bridge for sale . . .
crowdaughter
Sep. 28th, 2010 08:23 am (UTC)
However, if we are very, very, very lucky, it could be FFN updating to get rid of such illegal scrapers. Well, one can dream...
randy_o
Sep. 28th, 2010 04:51 pm (UTC)
See above. My prediction is that they will do nothing. The term 'both hands and a flashlight' comes to mind.
crowdaughter
Sep. 28th, 2010 10:16 pm (UTC)
Yes, well, you know you have to feed a flashlight with some batteries, first, and those technicians are so busy with updating their servers... ;P
crowdaughter
Sep. 29th, 2010 11:47 pm (UTC)
Belated comment - oh, great, and now I cannot access the site of FFN at all. It simply does not load. Is this just me, or is it happening across the big pond, too?
randy_o
Sep. 29th, 2010 11:59 pm (UTC)
No, it isn't just you. I just got done rebooting my computer because I thought it might be just me. This is great. :(
crowdaughter
Sep. 30th, 2010 12:21 am (UTC)
Well, it's back now, after some twenty minutes or so and my going offline and online again to gain a new IP address from my provider. Oh, well - it seems that Pein completely missed the problems.

I really, really hope the admins of FFN are in the process of doing something against the bot, and this is not just another nifty update to the site appearance, again. :(

I am off for tonight; hope to see you online again tomorrow. :)
randy_o
Sep. 30th, 2010 12:25 am (UTC)
I was able to get it briefly, then it stopped loading again.
( 9 comments — Leave a comment )